یادواره ی شهدا مکتب حاج قاسم سلیمانی با عنوان مرد میدان، با حضور حجت الاسلام «عبدالرضا پورذهبی» نماینده ی ولی فقیه در استان کردستان، جمعی از مسوولان شهرستان و تعدادی از خانواده ی شهدا و دانش آموزان بسیجی در سنندج برگزار شد.
سید فواد حسینی مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج با گرامیداشت سالروز شهادت سپهبد سردار حاج قاسم سلیمانی با اشاره به جنگ جهانی دوم و ایجاد یادمان های کشته شدگان در جنگ در کشور های مختلف و برگزاری مراسم سالانه برای آنها افزود: شهدای انقلاب اسلامی ایران اسطوره های ماندگار ایران هستند و سردار شهید سلیمانی یکی از ماندگار ترین اسطوره های انقلاب اسلامی است که یاد و خاطره اش هیچ وقت از یاد نمی رود.
وی افزود: سردار سلیمانی قریب به ۴۰ سال در مکتب امام و رهبری رشد و نمو یافت و در راستای دفاع از آرمانهای اسلام و انقلاب تلاش کرد و تمام آزادیخواهان جهان به نقش موثر سردار دلها در مبارزه با ظلم و استکبار اذعان دارند لذا ملت ایران چه در ایام حیات و چه بعد از شهادت سردار سلیمانی همچنان برای این شخصیت وارسته و نمونه احترام قائل هستند.
وی با تاکید براینکه با پاسداشت یاد شهدا دشمنان خواهند فهمید که انقلاب همچنان پویا و زنده است، افزود: مردم ایران همیشه به نظام، انقلاب اسلامی و آرمانهای امام و شهدا وفادار خواهند بود.
حسینی در پایان گفت: وظیفه ی آموزش و پرورش معرفی شخصیت شهید سلیمانی به نسل معاصر و آیندگان است و یکی از رسالت های مهم آموزش و پرورش تبیین راه و روش شهداست.
در ادامه این مراسم «حجت الاسلام عبدالرضا پور ذهبی» نماینده ی ولی فقیه در استان کردستان در سخنان کوتاهی خصایص شهدا را در سه محور برشمرد و اظهار داشت: تمامی شهدا در طول انقلاب از جمله شهید سلیمانی سه محور اساسی از خود گذشتگی، مسؤلیت پذیری و وظیفه شناسی را دنبال کرده اند؛ پس وظیفه ی تمام مسؤلان ما عملیاتی کردن اهداف شهدا در زندگی است.
در پایان این مراسم با حضور مسئولین استانی و لشکری از چندین خانواده ی معزز شهدا تقدیر و تجلیل به عمل آمد و مزار شهدای گمنام بنیاد حفظ آثار، نشر و ارزشهای دفاع مقدس گلباران شد.

انتهای پیام/





ثبت دیدگاه