حاجیه «مرجان حیدری» مادر شهید سردار «جعفر طالبی» و همسر شهید «حمزه طالبی» از استان کردستان بر اثر کهولت سن دعوت حق را لبیک گفت و به فرزند و همسر شهیدش پیوست.
شهيد جعفر طالبی در سال ۱۳۳۶ در بخش سريش آباد از توابع شهرستان قروه تولد يافت، تا پايان سال پنجم ابتدايي به تحصيل ادامه داد و به دليل کمبود ها و مشکلات مالي تحصيل را رها ساخت و همراه پدر بزرگوارش به کارگری پرداخت.
در زمان اوجگيری شعله هاي انقلاب به خدمت سربازی فرا خوانده شد، در زمان سربازی به خاطر فعاليت های سياسی عليه رژيم منفور پهلوی و پخش اعلاميه های امام خمينی به شش ماه حبس محکوم شد.
در سال ۱۳۵۸ يعني اندکی پس از تاسيس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عضويت اين نهاد مقدس در شهرستان قروه در آمد.
بعد از ايفای وظيفه در سمت هاي مختلف؛ فرمانده عمليات دربخش موچش، يکی از مناطق تابعه استان کردستان شد و در عمليات پاکسازی شهرستان سنندج از وجود ضدانقلاب، از ناحيه گردن مجروح شد.
در تاريخ ۲۵ آذرماه سال ۱۳۶۱ هنگام بازگشت از عمليات در کمين گروهکهای ضد انقلاب افتاد و به شهادت رسيد، نيرو هاي ضد انقلاب بعد از به شهادت رسانيدن شهيد طالبي پيکر مطهر او را سوزاندند.
انتهای پیام/





ثبت دیدگاه