اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان کردستان به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان روز ملی مبارزه با اسکتبار جهانی بیانیهای صادر کرد.
در ابتدای این بیانیه آمده است:
۱۳ آبانماه در حافظه تاریخی ملت ایران یادآور رخدادهای مهم و آموزنده ای است که رمزگشایی از هر یک از این رخدادها خواهد توانست چرایی تقابل آمریکا با انقلاب اسلامی و فلسفه شعار “مرگ بر آمریکا” ی ایرانیان را تبیین و آشکار سازد.
سیزدهم آبان ماه، نماد ظلم ستیزی و استکبار ستیزی ملت ایران و نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران و یادآور تبعید حضرت امام خمینی(ره) در سال ۴۳، کشتار دانش آموزان بی گناه در سال ۵۷ توسط رژیم وابسته شاه و تسخیر لانه جاسوسی در سال ۵۸ توسط دانشجویان پیرو خط امام است.
این روز که امام راحل(ره) آن را انقلاب دوم نامیدند تجلی آزادگی، شجاعت و غیرت انقلابی ملت ایران بوده و در تاریخ کشور به عنوان یوم ا… و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی به ثبت رسیده است.
اداره کل حفظ آثار و نشر ارش های دفاع مقدس کردستان اعلام میدارد؛ اکنون که ۱۳ آبان ۱۳۹۹ فرا رسیده است، باید همیشه ایام، مبارزه با استکبار جهانی را تبلور عینی ببخشیم و بار دگر با رهبر معظم انقلاب اسلامی؛ حضرت امام خامنهای(مدظله العالی) هم نوا شویم. پس در این شرایط حساس که دنیا در آستانه تحولات اساسی قرار گرفته و چشم عالم بر ما دوخته شده است، باید در دام حرکتهای دیپلماتیک جهانی و دنیای ارتباطات غرب پسندانه نیفتیم و نگذاریم که انقلاب به دست نامحرمان و نااهلان بیفتد.
آری ما مردم ایران اسلامی، پشت سر مقام عظمای ولایت، مقام معظم رهبری(دامت برکاته) که پرچمدار مبارزه با شیطان بزرگ است ایستادهایم و تا ایران، ایران است و خط امام(ره) باقی است. شعار مرگ بر آمریکا از این سرزمین رخت بر نخواهد بست و به همه جهانیان میفهمانیم که قدرت رهبری دینی بار دیگر به ایران اسلامی جانی دوباره میبخشد.
انتهای پیام/





ثبت دیدگاه